Kamer 1

Een tweepersoons topkwaliteit boxspringbed*, garderobekast, bureau, LED-TV en WIFI staan tot uw beschikking.

Kamer 2

In deze kamer (aan de voorzijde ons huis) staat een topkwaliteit tweepersoons boxspringbed*, garderobekast, bureau, een LED-TV en u kunt gebruik maken van WIFI.

Kamer 3

De grootste kamer aan de tuinzijde van ons huis beschikt over een topkwaliteit tweepersoons boxspringbed*, grote garderobekast, bureau, (slaap)bank, LED-TV en WIFI. In deze kamer is het mogelijk twee extra slaapplaatsen te creëren.

Eetkamer

In onze eetkamer staat 's ochtends het uitgebreide ontbijt voor u klaar. Met verse jus d'orange, koffie, thee, broodjes, een eitje, fruit en voldoende keuze in vleeswaren, kaas en zoet begint u de dag goed. De eetkamer is voorzien van een volwaardige luxe keuken (voorzien van magnetron, oven, vaatwasser, pannen, bestek en servies) waar u ook
's middags en in de avond gebruik van kunt maken. Ook vindt u in de eetkamer boeken, tijdschriften en gezelschapsspelletjes.

Fietsenstalling

Bij onze Bed and Breakfast vindt u ook een afsluitbare fietsenstalling.

D'n Dijk

De eerste tekeningen van ons huis aan de Dijk 35 in Eersel dateren uit 1949. Het huis is na de bouw verschillende keren verbouwd. Het is sindsdien bewoond geweest door de familie Kox.

In 2011 hebben wij het huis gekocht en verbouwd tot woonhuis met B&B. In de gastenkamers hangen natuurfoto's van Ernest Kox, een van de kinderen van de familie Kox. De B&B ligt in het centrum van Eersel. 

Op loopafstand vindt u o.a. verschillende restaurants, de Markt, streekmuseum de Acht Zaligheden, de winkelstraat, een speeltuintje en nog veel meer.

In Eersel en omstreken vinden vele activiteiten plaats. Een overzicht hiervan is terug te vinden in het menu contact/informatie - activiteiten.

 

De tuin

In onze achtertuin is een speciaal terras gemaakt voor onze gasten. Hier kunt u lekker zitten en genieten van onze ruime tuin.